2011. április 7., csütörtök

Lady Gaga lesz a Metro vendégfőszerkesztője

Ha Lady Gaga stílusában akarunk fogalmazni, akkor cikkünk így kell, hogy kezdődjön: szörnyecskék, figyeljetek – anyátoknak mondanivalója van számotokra! De inkább térjünk vissza saját stílusunkhoz, és a nagy hírhez. A popzene nemzetközi szupersztárja és legfrissebb ikonja május tizenhetedikén globális vendégfőszerkesztője lesz a Metro lapcsalád újságainak, néhány nappal Born This Way című, május 23-án a boltokba kerülő nagylemezének megjelenése előtt.



Ebben a szerepben az egyenlőség és az egyediség jegyében válogat majd híreket és kommentálja a világ legfrissebb eseményeit. Az énekesnő a Metro World News londoni központi szerkesztőségében dolgozik velünk egy napon át.
– Boldogok vagyunk, hogy Lady Gaga egy napra átveszi az irányítást lapjaink fölött. Vele együtt megismételhetetlen jelentőségű újságot adhatunk ki aznap – mondja Maggie Samways globális főszerkesztő.

– Lady Gaga hihetetlenül erős személyiség, és ő is nagy érdeklődéssel várja az olvasóinkra is hatást gyakorló, egyenlőséget és emberi jogokat érintő kérdések megvitatását. Biztos vagyok abban, hogy ez a különleges kiadás olyan lesz, mint ő maga: kreatív, inspiráló és meglepő.

– A globális vendégszerkesztési program keretében versenyt is hirdetünk: egy szerencsés olvasónk Lady Gaga szerkesztőségi titkára lesz a nagy napon. A pályázat mindenki részére nyitott. Azt várjuk olvasóinktól, hogy megosszák velünk, mire születtek – az énekesnő Born This Way című slágere kapcsán –, és hogy elmeséljék, milyen egyenlőségi kérdések érintik őket.

– Az érdekel, hogy a rajongóim mire születtek – mondja Lady Gaga. – Én azt mondom, bátornak születtem – jelentette ki az énekesnő.

Forrás: Metropol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése