2011. november 21., hétfő

Ma jelentek meg az új Lady Gaga kiadványok!


Fél évvel ezelőtt – május 23-án - jelent meg Lady Gaga Born This Way című albuma sima, illetve 3 bónuszdallal és 6 remix-el kiegészített deluxe változatban. Az énekesnő Born This Way korszaka ma elérkezett a második felvonáshoz, ugyanis ma került a boltok polcaira a Born This Way – The Remix című kiadvány, amely nevéhez hűen az album legjobb dalainak egy-egy újragondolt verzióját tartalmazza. Emellett mától vásárolhatjuk meg a Monster Ball Tour DVD-t is, ami azoknak biztos kötelező darab, akik ott voltak tavaly november 7-én Gaga budapesti koncertjén.

Kedvenc Anyaszörnyünk azokra is gondolt, akik eddig nem vették meg az albumot, ugyanis Born This Way – The Collection címmel egy kis pakkocska is megjelent ma, ami magába foglalja a koncertes DVD-t, a remix albumot, és az eredeti album bónuszdalos deluxe kiadását is. Így aki csak most szánja rá magát a Born This Way album megvételére, jobban jár, ha ezt a kiadványt választja, mert így mindent egyszerre megkap. Az igazán fanatikus rajongók pedig így is – úgy is megveszik az összes kiadványt minden elérhető formában :)

Biztos vagyok benne, hogy a Born This Way éra ezzel még korántsem ért véget. Nemsokára látható lesz a Marry The Night videóklipje, amit remélem még hány klip követ majd, hiszen maga Gaga ígérte, hogy 10 kislemez és videó lesz az albumról.

Eddig négy klip már elkészült (Born This Way, Judas, The Edge Of Glory, You And I), és ha ilyen iramban halad, akkor valószínűnek tartom, hogy néhány dalhoz készül még kisfilmecske. Tele van a lemez jó dalokkal, úgyhogy lehet válogatni ;)

Mivel egy esetleges turnéról is keringtek már hírek, remélem a korszak lezárása egy nagy, világ körüli turné lesz, az pedig a hab lenne a tortán, ha ennek során viszontláthatnánk az énekesnőt Budapesten. Hiszen így lenne szép kerek a történet. Utána pedig majd jöhetne egy újabb korszak új dalokkal, új ötletekkel… De ne szaladjunk ennyire előre az időben. Egyenlőre cél a legközelebbi lemezbolt, ahol már biztos stócokban állnak az új Gaga kiadványok! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése