2011. december 18., vasárnap

Born This Way - The Collection


A Lady Gaga rajongóknak és gyűjtőknek novemberben előrehozott karácsony volt, hiszen annyi mindennel rukkolt ki Őlédisége, hogy nem győztük kapkodni a fejünket, és költeni a pénzünket az újabb relikviákra :DD

A Born This Way Remix album és a Monster Ball DVD mellett egy kis gyűjteményt is megvehettünk, vagy legalábbis valamirevaló netes lemezboltól megszerezhettük, mert jómagam itthoni lemezboltban nem láttam a kiadványt. Viszont sikerült megszerezni, így az én gyűjteményem már ezzel is kibővülhetett.

A Born This Way - The Collection című kiadványról van szó, amely a BTW korszak minden fontos darabját magában foglalja - ahogy erről lentebb már írtam. A kis csomag része a Born This Way album 17 dalos, deluxe változata, a remix album, és a Monster Ball dvd. De nem ám csak gagyi módon dobozba lettek dobálva a már megjelent kiadványok borsos árért! Egységes, papírtokos borítót kaptak a lemezek. A remix album egy szimpla papírtokba került (mint pl. a papírtokos maxi cd-k), ebből kivehető a cd. A deluxe album és a dvd kihajthatós papírtokot kapott. Bal oldalt lapul a booklet, jobb oldalt pedig a lemez. Mindkettő könnyen kivehető, anélkül, hogy sérülne a papírtok. A deluxe album és a dvd borítója mentes minden felirattól, csak a képek láthatók az első és a hátsó borítón is. A booklet azonban teljes, ezekben minden további információ, a deluxe album esetében a dalok szövege is megtalálható. A dobozkából is könnyű kivenni - visszatenni a lemezeket. Nem lötyögnek benne a kiadványok, de nem is olyan szorosak, hogy cibálni kelljen őket. A zárt gerincen a The Collecion felirat olvasható, a nyitott részen pedig jól látszik, hogy mely három kiadvány van a dobozban.

Egyedül a dobozon lévő "trutyis" borítóképpel nem vagyok kibékülve. Annyi jó kép készült Gagáról ebben az időszakban, hogy szerintem szebbet, jobbat is találhatott volna. Az is igaz, hogy így "élőben" azért máshogy mutat, nem annyira "trutyis" a hatás, mint az először látott fotókon. Dehát ennyi legyen a legnagyobb baj! A lényeg hogy jó áron sikerült beszerezni ezt a kis kollekciót, ami igazán szép, igényes és méltó összefoglalója a Born This Way időszaknak.

Már tényleg csak néhány további klip, és egy Budapestet is érintő Born This Way turnéra van szükség ahhoz, hogy teljes legyen ez a korszak. És megvallom, én szívesen fogadnék majd a videóklipekből is gyűjteményt!

Aki tervezi a kiadvány beszerzését, annak ajánlom, hogy az ár tekintetében alaposan nézzen körül, mert 8.000-15.000 Ft terjedelemben is találkoztam vele. De ez már tényleg csak egy privát tanács, hiszen senki pénztárcájába nem szeretnék belenyúlni! ;)

1 megjegyzés:

  1. Gratula ehhez a szuper kiadványhoz! ;))) Csak így tovább a gyűjtögetést! :)))

    VálaszTörlés