2012. augusztus 6., hétfő

Lady Gaga On The Edge

Ahogy már említettem, nemrégiben sikerült szert tennem a Lady Gaga On The Edge című DVD-re, mely itthon a Rocky kiadó jóvoltából jelent meg.

 A DVD-n lévő egy órás anyag úgy gondolom, nem csak az énekesnő rajongóinak lehet érdekes, hanem azoknak is, akik nem ismerik őt, és nem igazán figyelték a munkásságát, életét. Mint egy életrajzi könyv, úgy mutatja be a film az énekesnőt, kezdve a születéstől, gyerekkortól a tiniéveken át egészen a világsztárrá válásig. Nem titkolva az énekesnő nehezebb korszakait, kitér arra az időszakra is, amikor a lány az ital és kábítószer rabja volt rövid ideig.

Olyan világsztárok beszélnek az énekesnőről, mint a Kiss együttes két tagja, Beyoncé, vagy éppen Kylie Minogue. Egy divattervezővel kielemzik Gaga stílusát, ruháit. S természetesen nem maradhat ki a Cher-rel, de főképp Madonnával való párhuzam sem. A jól ismert "összeverekedős" műsorból is láthatunk két részletet. Az anyag a Born This Way album megjelenéséig, illetve a lemezről kikerült slágerekig tart, melyet több fellépés-felvétel szakít meg, így közben olyan slágereket hallgathatunk meg, mint Poker Face, Just Dance, Born This Way vagy Judas.

Az igazi, régi rajongók lehet hogy sok újat nem tudnak meg a filmből, de azt hiszem mindannyian örülhetünk, hogy itthon is megjelent ez a DVD. Aki nem rajongó, csak szereti Lady Gaga zenéjét, netán érdeklődik az énekesnő élete, gondolatai iránt, és szeretné megtudni, hogy ki és mi inspirálja, miről mit gondol, annak talán még érdekesebb lehet az összeállítás.

A kiadvány egyszerű, fekete tokban jelent meg. A borítón találhatók elírások (pl. az első oldalon a Papparazi helyesen Paparazzi), viszont dicséretes, hogy elöl - hátul is kaptunk egy Gaga képet, s magán a lemezen is kép látható. A lemez menüje ugyanilyen egyszerű. Miközben a Poker Face szól, választhatunk, hogy a teljes anyagot el kívánjuk indítani, vagy a fejezetek között szeretnénk válogatni.

A vége főcímet érdemes megvárni, mert itt még kapunk egy extrát, rövid interjút Paris Hiltonnal :)

Összességében én örülök a kiadványnak, és akár a fellépések végett is néha biztosan elő fogom venni. Remélem az idők folyamán kapunk még pár hasonló kiadványt kedvencünkről - hogy ilyen formában is figyelemmel kísérhessük karrierjének és életének alakulását ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése