2012. szeptember 11., kedd

Fame parfüm - beszerezve



Az exkluzív hétvége után, amikor még csak három budapesti üzletben lehetett megvásárolni Lady Gaga első illatát, szeptember 10-től végre vidékre is megérkezett a Fame parfüm. Így Székesfehérváron is kapható az illat, melyre ma sikerült szert tennem. Egy 30 ml-es parfümöt, illetve mellé egy tusfürdőt vettem. Természetesen hamarosan a fürdőszobám dísze lesz a testápoló és egy 50 ml-es kiszerelésű parfüm is, de nem lehet mindent egyszerre, máskorra is kell hagyni Lady Gagás bevásárló körutat ;)

Az illat a várakozásomon felüli. Nagyon kellemes, könnyed, nem tömény, nem irritáló. Igazán nőies, mondhatni lady-s. Szerintem minden korosztály képviselői között lesz olyan, akinek be fog jönni az illat, és szívesen viseli magán, legyen az egy tinilány, vagy 40-es, 50-es ízig-vérig nő!

Úgy gondolom, ezzel az illattal, és főleg ezzel a menő és vagány fekete színvilággal Lady Gaga betette és megvette mancsait a kozmetika világában. Örülnék neki, ha máskor is előrukkolna új illattal hasonlóan egyedi és vagány kiszerelésben ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése