2012. december 25., kedd

Christmas Tree

Lady Gaga tavaly az A Very Gaga Thanksgiving című műsorban énekelte el a klasszikus karácsonyi dalt, a White Christmas-t, mely felkerült a csak digitális formában megjelent, 4 dalt tartalmazó az A Very Gaga Holiday című ünnepi EP lemezére.

Sajnos így igazi, kézzel fogható karácsonyi albumnak még nem örülhetnek a kis szörnyecskék, pedig biztos vagyok benne, hogy sokan szívesen töltenénk az ünnepeket Gaga előadásában énekelt karácsonyi dalokat hallgatva. Pedig már karrierje kezdetén is felvett egy ünnepi dalt Christmas Tree címmel, még azelőtt, hogy igazán befutott volna. Akár ezt is szívesen látnánk egy leendő ünnepi Gaga albumon.

A Christmas Tree-t Rob Fusari-val írta, a produceri teendőket Martin Kierszenbaum és Space Cowboy látták el. A dal stílusa egyedi és Gagás lett, de ettől függetlenül ünnepi hangzású, mely tartalmazza a Deck The Halls elemeit. A dal felkerült a kanadai 100-as listára, igaz csak a 79. helyig jugott. 2009-ben felkerült a Now That's What I Call Christmas! című válogatásalbum negyedik részére.

Az alig több mint két perces dal digitális formában is megvásárolható, illetve kislemezként csak digitális formában jelent meg. Bízom benne, hogy csak néhány évet kell várni arról, hogy ilyenkor, karácsony táján egy hosszabb kritikát írhassak egy igazi, hangulatos, de ugyanakkor egyedi karácsonyi Gaga albumról ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése