2011. november 13., vasárnap

The Remix


A The Fame és a The Fame Monster után 2010-ben újabb lemezzel rukkolt ki Lady Gaga. Igaz, hogy nem új dalokat, hanem "csak" remixeket tartalmazott, mindenesetre a rajongók ezt a kiadványt is nagy örömmel fogadták. Akik amúgy maxikat nem vesznek, azoknak biztos külön öröm volt egy csokorban tudni a nagy slágerek egy-egy remixét. Az igazi gyűjtők pedig egy ilyen kiadványnak is nagyon tudnak örülni.
Arról nem beszélve, hogy klassz lezárása volt ez a lemez a The Fame korszaknak, hiszen tényleg az addigi nagy slágerek kaptak rajta helyet - egy kicsit más köntösben.

A 17 dalt tartalmazó korong egy és negyed órányi zenét jelent, a remixeket készítők között pedig olyan nevek bukkannak fel, mint Richard Vission, Stuart Price vagy a Pet Shop Boys. A Love Game Chew Fu Ghettohouse Fix névre hallgató remixében pedig Marilyn Manson is felbukkan - hiába, Gaga mindenkivel megtalálja a közös hangot ;)

A Just Dance, Love Game, Eh Eh, Bad Romance és Telephone két remix-el is szerepel a lemezen. A Poker Face pedig nemcsak remix, hanem live formájában is felkerült a kiadványra. A dal Cherrytree live verziója csak az USA-ban megjelent The Cherrytree Session EP-n kapott helyett, így igazi kuriózum, hogy itt is hallható, és ezáltal az átlag közönségnek is könnyebben elérhető.

A borítót nem vitték túlzásba, mindössze egy kinyitható lap egyetlen, a borítón lévő képpel. A borítókép se éppen a kedvencem, de talán egy remix lemeznek nem is az az elsődleges célja, hogy sok oldalas booklettel jöjjön ki. A célnak így is megfelel, ha az ember már unja :) a Gaga dalokat a szokott formában, akkor nagyon jól jön egy ilyen összeállítás!

A gyűjtemény pedig nemsokára bővül, hiszen november 21-én jön a Born This Way album slágereit összegyűjtő remix kollekció. Ha minden éra (turnén kívül ;) egy remix lemezzel zárul majd, akkor azt hiszem elégedettek lehetünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése