2012. január 8., vasárnap

Budapesti koncertdátum?


Nagy valószínűséggel kamu az a turnéállomásokat tartalmazó lista, mely a Musictitans oldalon jelent meg. Bár, ki tudja...

Eszerint a lista szerint idén októberben indulna Lady Gaga új turnéja, amivel jópár hónapig csak Amerikában, Ausztráliában, majd Ázsiában lépne fel. Az európai rész július 13-án kezdődne, és 2013. július 24-én lépne fel az énekesnő Budapesten, aztán az európai állomások után 2014-ben újra Ausztráliában, Új Zélandon és Amerikában folytatódna a turné. Ez közel két év, csak úgy, ahogy már maga Gaga is nyilatkozott a turnéval kapcsolatban.

A lista tartalmazza az új album megjelenését is, ami szeptember 24-én lenne. (Gaga már maga is megerősítette, hogy idén tényleg új lemezt ad ki.) 2013 novemberére pedig egy 6 dalos EP-t ír, sőt, még egy akusztikus albumot is ígér 2014 novemberére, melyet egy akusztikus miniturné előzne meg.

Azt hiszem, egyenlőre ebből még semmit nem kell komolyan venni, és nem kell rohanni a főnökhöz rendezni a szabadságot a koncert napjára :D
Érdekességként, ábrándozva persze lehet böngészni ezt a listát, ezzel is szuggerálva, hogy a következő turnéval térjen vissza a magyar szörnyecskékhez az énekesnő! ;)

1 megjegyzés:

  1. No, majd kivi leszek, ha kiderül az igazság, ebből mennyi lesz a kamu és mennyi a valóság! :D

    VálaszTörlés