2012. január 23., hétfő

Következő kislemez?


Folyamatosan mennek a találgatások azzal kapcsolatban, hogy mi lesz Lady Gaga következő kislemeze a Born This Way című albumról. Még ősszel szóba került a Bloody Mary, aminek egyesek Halloweeen napjára datálták a megjelenését. Aztán ebből nem lett semmi, helyette kirukkolt az énekesnő a Marry The Night negyed órás videójával.
Amikor Németországban tartózkodott, akkor sokan úgy vélték, hogy a Sheiße lesz a következő kislemez, aztán később maga az énekesnő mondta el, hogy a Government Hooker lesz a következő klip, de kislemez nem lesz hozzá.
Amikor twitterén később posztolta, hogy az albumról kedvence a Black Jesus Amen Fashion, akkor sokan biztosra vették, hogy ez lesz a következő klip. Most a japán Universal azt az infót közölte, miszerint a Bloody Mary lesz az új kislemez, amihez egyébként nemrégiben hivatalos remixek is készültek. Visszatértünk tehát a kiindulási ponthoz. Kíváncsi vagyok, vajon melyik találgatásnak lesz igaza, esetleg egy teljesen más dallal robbant Gaga? Valahogy nekem már mindegy is, hogy mihez készül következő alkalommal klip, csak hozzon össze egy ütős videót. Ha pedig meglesz a beígért tíz videó az albumról, akkor tényleg örömtáncot járhatunk. Nem mintha az eddig megjelent öt klippel rosszul jártunk volna, és akkor még nem is beszéltünk a bónusz Tony Bennett-es videóról ;)

Ha írhatnék kívánságlistát arról, hogy melyik dalhoz szeretnék videót, akkor ezek szerepelnének rajta (nem fontossági sorrendben):

Americano
Black Jesus Amen Fashion
Bloody Mary
Electric Chapel
Government Hooker
Sheiße

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése