2012. január 23., hétfő

Infók a közelgő új albumról


Az egyik Gagás oldalon jelentek meg az alábbi infók, melyek állítólag az énekesnőhöz közel álló, megbízható forrástól származnak. A hírek a már megerősített, idén megjelenő új lemezről, valamint az új turnéról szólnak. Az énekesnő ezek közül semmit nem erősített meg, így lehet hogy mindez csak pletyka. De mint mindig, jól esik egy rajongónak ábrándozni picit :)

- Az album keveréke lesz az addig megjelent lemezeknek. Egy csipet The Fame (hangzásilag), egy csipet The Fame Monster (szövegileg), és egy csipet Born This Way (kifinomultság tekintetében).
- Az albumon kevesebb dal lesz, mint a Born This Way-en, de több mint, a The Fame Monster-en. Tehát ha jól számolom 9 és 13 között várható a dalok száma, ha csak a Born This Way esetében nem a deluxe kiadásra gondoltak :) Viszont azt is rebesgetik, hogy a lemez EP, tehát középlemez lesz, így gondolom inkább 9-10-re tehető a dalok száma. De ez már csak az én elgondolásom.
- Mindenféle vallási témát nélkülözni fog a lemez.
- A karácsony napján, netre kikerült Stuck On Fuckin' You című dal nem kerül fel az új albumra. Ezt kicsit sajnálom, jó lett volna eredetiben a polcon tudni. De hátha idővel rákerül majd valamilyen kiadványra ;)
- A lemez tartalmaz egy duettet Elton John-nal. Kíváncsi leszek, hogy vajon a Gnomeo és Julia betétdalaként rögzített, ám filmzenei albumra fel nem került Hello Hello-ról, vagy egy teljesen más dalról van szó?
- A lemez tervek szerint még 2012-ben, ősszel vagy télen jelenik meg. Ha csúszás lesz, akkor 2013 legelején várható.
- A nyár körül induló turné kb. 450 állomásos lesz, ahogy erről már korábban is szó volt. Két részes lesz, csakúgy mint a Monster Ball turné. Az első részben felcsendülnek a The Fame Monster és a Born This Way dalai, a második részben pedig az új lemez dalai lesznek hallhatók.
- A Born This Way korszak már nem tart sokáig. Lady Gaga készen áll a továbblépésre. Egyesek szerint a Sheiße lesz a következő, és egyben utolsó klip és kislemez az albumról.
- 2012. szeptembere nagyon fontos hónap lesz a kis Szörnyecskéknek! Na erre külön kíváncsi vagyok :D
- Ha minden igaz, akkor maga Lady Gaga hamarosan újabb infókat árul el az új dalokról, albumról. Addig is lehet elmélkedni ezen a listán, és talán egy év múlva érdemes lesz majd visszaolvasni, és kideríteni, hogy mi igaz mindebből :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése