2012. november 7., szerda

Díjak a koncerten

Mindenki számára az a koncert a legnagyobb élmény és a legjobb egy turné során, amin részt vett, de azt hiszem, a The Monster Ball turné esetében tényleg a 2010. november 7-i budapesti koncert volt az egyik legnevezetesebb. Már csak azért is, mert világszerte (de legalábbis Európa-szerte) bepillantást nyerhettek az emberek ebbe a koncertbe.

Ezen a napon volt Barcelonában az MTV díjkiosztó gálája, amiben Gaga is érdekelt volt, hiszen több díjra is jelölték. A koncert miatt a díjkiosztón nem tudott részt venni, de mégis bekapcsolódott abba, méghozzá a koncert ideje alatt. Már a koncert elején kijött egy táncos, akit a kamerás kísért. Először nem tudtuk, hogy mi történik, aztán hamar kiderült, hogy Gaga két díjat is kapott, amit itt vett át, és a kamerásnak hála ezeket a pillanatokat a gálán bemutatták, így az MTV-t nézők is láthatták Gagát, amint megszakítja a koncertet és bejelentkezik Magyarországról. Később, a koncert közepénél, a Teeth című dal után újabb díjat hoztak ki neki, amikor újra kapcsolták és megint láthatták a nézők, ahogy átveszi a díjat és rögtönöz egy sort a Teeth-ből.

A három elnyert díjat aztán a zongorára tette Gaga, mindannyian jól láthattuk az este "termését". Nagyon jól mutattak együtt. Csak fokozta a hatást a Speechless és a You And I alatt a lángoló zongorával együtt. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése