2012. november 7., szerda

Két éve énekelt Lady Gaga a magyar rajongóknak

Két évvel ezelőtt ilyentájt már minden Szörnyecske élvezhette a The Monster Ball turnét, mellyel Lady Gaga először - de reméljük, nem utoljára - eljutott hozzánk. Ekkor már senkit nem érdekelt, hogy esetleg korán kellett kelni, hogy időben Pestre érjen, senkit nem érdekelt az órákig tartó várakozás, és az ezzel járó kényelmetlenségek. Ekkor már mindenki csak kedvencére koncentrált és vele együtt énekelte sorra a nagy slágereket, önfeledten csápolt, vagy éppen próbált jó fotókat készíteni Gagáról.

A show a Dance In The Dark-al indult, Gaga stílusosan a sötétből bukkant fel, először csak a sziluettjét láttuk, de már ekkor hatalmas volt az őrjöngés és az ováció. Ami persze nem hagyott alább, sőt! Minden dalt kellően őrjöngve fogadtunk, csakúgy mint Gaga szavait, aki itt is sokat beszélt a közönséghez. Jó volt látni, hallani, megtapasztalni, hogy nem előre begyakorolt sablonokat mond, hanem minden egyes közönséghez valami személyeset, valami mást szól.


Remélem, érezte a magyar rajongók szeretetét, és látta, hogy milyen kitörő örömmel fogadtuk kis hazánkban. Ha a mostani turnéjával nem is, de talán a következővel újra ellátogat hozzánk. Azt hiszem, aki két éve ott volt az arénában, az következő alkalommal se hagyja ki a koncertjét! Paws Up!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése